niedziela, 9 września 2012

Agata gotuje: tygodniowy przegląd pyszności

Poniedziałek
Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek
Sobota

Niedziela

8 komentarzy:

  1. jak się robi taką carbonarę??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mój Chłopak robi carbonare bez jajek. Podsmaża boczek (lub szynkę) z cebulką i czosnkiem, dodaje serek topiony, podlewa śmietaną 30-tką, doprawia pieprzem i gałką muszkatołową. Dodaje dużo natki pietruszki.Do tego ulubiony makaron ( my akurat nie lubimy spaghetti...)Gotowe:D

      Usuń
  2. same pyszności :) jak robisz ekspresową pizzę? chętnie wypróbuję przepis, bo uwielbiam pizzę :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ekspresową pizzę robię na gotowym, kupionym cieście (dostępne w Kauflandzie), albo na mrożonych blatach do pizzy, które w ilościach hurtowych piecze mi mój Tata:) do tego sos pomidorowy z bazylią, pieczarki, szynka, kukurydza, cebula i sos czosnkowy domowej roboty:)

      Usuń
  3. nadawałabyś się Agat do MasterChef'a ;)
    same smakołyki!

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdeczne za wszystkie komentarze;)