sobota, 21 czerwca 2014

Agata gotuje: moje sosy do domowych frytek

Cześć!
 W ten pochmurny, sobotni poranek, wrzucam szybki post kulinarny i przedstawiam Wam moje dwa sosy do domowych frytek. Czerwony jest  delikatny i paprykowy, biały- bardziej wyrazisty, ziołowo- czosnkowy. Sosy idealnie sprawdzają się również jako dodatki do mięs i zapiekanek.
Miłego weekendu!
Agata
 ♥

4 komentarze:

  1. wybieram ten biały, bo uwielbiam czosnek - z całego serca :)!

    OdpowiedzUsuń
  2. robilam podobne- swietne sa :)
    zapraszamy w wolnej chwili :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Też zawsze robię sosy do frytek lub do pieczonych ziemniaków. Ale paprykowego nie znałam, kusi mnie żeby wypróbować go jak najszybciej;)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję serdeczne za wszystkie komentarze;)