sobota, 11 maja 2013

Agata gotuje/ kwiecień 2013

Dziś czas na kulinarny przegląd tamtego miesiąca. Smacznego!
blog9531 106_9779 Zdjęcie7975 catsk 106_9561 blog9654 blog9665 106_9772blog 106_9789blog blog_9516 106_9515 blog9538 106_8716 106_9689

1.Pierś kurczaka z zieloną sałatką z rukolą, kiełkami rzodkiewki, groszkiem, prażoną cebulką i sezamem.
2. Kolorowa sałata z paluszkami krabowymi, żółtą papryką, mlecznym serem i kukurydzą.
3. Makaron z suszonymi pomidorami, wędzoną szynką i rukolą.
4. Sałata lodowa z tuńczykiem, serkiem wiejskim, groszkiem i sosem koperkowo -ziołowym.
5. Kajzerka z polędwicą i kolejna zielona sałatka: rukola, ogórek, awokado, oliwki i dynia, polane sosem sałatkowym
6. Warzywa z patelni z kminkiem, gałązka brokuł i soczyste kawałki piersi kurczaka
7. Smażone warzywa z kawałkami schabu i prażoną cebulka.
8. Krewetki w pikantnym sosie paprykowo- pomidorowym na rukoli i ciemnym ryżu.
9. Smażone ćwiartki ziemniaczane z polędwiczkami i białą surówką
10. Sałatka z pomidorami i kotletami sojowymi.
11. Pierś kurczaka smażona w paście z kotki rosołowej z brokułem i ziemniakami z koperkiem.

3 komentarze:

Dziękuję serdeczne za wszystkie komentarze;)